La deg forføre av disse dyktige tryllekunstnerne

julebordsunderholdning
For å bli lykklig bør du bruke penger på opplevelser framfor ting
30/10/2011
5 morsomme komikere
12/02/2012
Vis alle

La deg forføre av disse dyktige tryllekunstnerne

‘Look into my eyes’: Paul Daniels says Derren Brown may only give away his lottery trick secret in a ‘gobbledegooky’ way. Photograph: Graham Turner/Guardian

Vil du la deg inspirere av trylling ? Youtube inneholder mange klipp av dyktige og ikke fult så dyktige tryllekunstnere. Jeg har her samlet en håndfull videoer som jeg syntes er inspirerende. Klippene er fra mine favoritt tryllekunstnere fra utlandet.

Først en fantastisk video om en ball og en kopp. Paul Daniels er fantastisk morsom og dette er en av mine favoritt presentasjoner av dette trikset.
Paul Daniels – The Chop Cup – Full version
http://www.youtube.com/watch?v=cSMppfXpDmg&feature=related

Kevin james er en av de store skaperne av trylleffekter for tryllekunstnere over hele verden. Leter du opp han finner du høyst sannsynligf meget orginalt materiale.
http://www.youtube.com/watch?v=bMOwps2NqJo&feature=related

Et klassisk triks utført her av selveste David Copperfield. Antagelig verdens mest kjente tryllekunstner, om du ikke regner med david blane og chris angel som har fått mye tv oppmerksomhet. Her ser vi David sin lekne side.
http://www.youtube.com/watch?v=p_PJbIBnl1w

Men in coats har gjort det veldig bra med dette showet. Fantastisk morsomt. Dette har jeg til og med hatt gleden av på se live.
http://www.youtube.com/watch?v=OqQk4pCzBtY&feature=related

 

Om dere liker disse klippene si gjerne ifra så legger jeg ut flere klipp fra interessante tryllekunstnere 🙂

 

Tryllekunstner og mentalist Jonas B
Tryllekunstner og mentalist Jonas B
Jonas B er tryllekunstner og mentalist. Han har vært tryllekunstner siden han var 13. Han er også utdannet telemontør og innehar en Master of science. For øyeblikket jobber han som Lektor på hverdager og underholder i helgene. I 2016 har han satt opp ett nytt julebordshow, som skal løfte julebords-underholdningen til neste nivå.

Comments are closed.