Underholdning til firmaets Julebord

“Post of shame” Samlepost med de viktigste oppdateringen
17/09/2016
Vis alle

Underholdning til firmaets Julebord

Julebordsunderholdning, Hva skal jeg velge ?

 

Nå er tiden kommet for meg til å fortelle om årets Julebord og hvorfor en tryllekunstner er en god ide. Årets julebordsunderholdning er fullspekket med ny og gammel inspirasjon. Les mer om dette på min side om Julebordsunderholdning. Jeg har dedikert denne posten til å hjelpe deg å velge riktig underholdning til julebordet. Ha i bakhodet at jeg driver i underholdning bransjen og er derfor muligens en smule inhabil.

 

Forskjellige typer underholdning

 

Det finnes ett hav av muligheter til julebordet. Her vil jeg komme med en liste over de jeg syntes fungerer spesielt bra.

  • Tryllekunstner
  • Stand-up komiker
  • Pianobar
  • Sjult teater
  • Band

Det er også endel temaer som går igjen hos de større event-byråene.

  • Casino night
  • tivoli
  • Black and white party

 

Fordelen med trylJulebordsunderholdning og god responsling som underholdning.

 

Fordi trylling opererer på flere nivåer, trigges vi forskjellig. Min underholdning er laget for å engasjere både skeptikere og de som bare vil ha det morro. Dette kommer tydlig fram av dette bilde. Her kan vi se at Mannen til venstre reagerer med forundring, mens kvinnen i midten reagerer med en blanding av skepsis og fryd. Mannen til høyre er tydelig begeistret. Denne buketten av følelser, gjør at trylling som underholdnning ofte er en trygg avgjørelse.

 

Hvordan velge riktig tryllekunstner.

 

Først og fremst er problemet med trylling at det er en stor hobby. De fleste tryllekunstnerne i norge har trylling som hobby. Dette innebærer at de bruker mer penger enn de tjener på underholdning. Dette trenger ikke være en ulempe, men man bør være ops på at selv om en tryllekunstner har en fin webside, betyr ikke dette at det er kvalitet på det de leverer. Sjekk refferanser og vær ikke rett for å spørre om tidligere jobber.

 

Hva koster det

 

I norge må man typisk forvente å betale over 10 000kroner for en tryllekunstner i høytiden. I private sammenhenger noe mindre. Blandt uetablerte underholdere vil det være mulig å finne lavere pris uten at kvaliteten nødvendigvis er dårlig. I showbusiness betaler man ofte for erfaring.

 

Når skal underholdningen være

 

Det vanligste er å

 

Når passer det på trylling som underholdning?

 

Hver artist har sine egne preferanser. Generelt kan jeg si at dette er en fleksibel form for underholdning, som kan tilpasses både lokale og tilskuere. For meg vil jeg si atdisse tingene er verdt å tenke igjennom.

  • Trenger dere underholdning?  – Etter samtale med flere potensielle kunder har de bestemt seg for å ikke ha underholdning. Jeg er svært optatt av at dette faktisk er noe dere ønsker. Julebord er normalt en gang i året, og man skal ikke undervurdere at folk ønsker å prate sammen. Er programmet for tett så er det ikke vits med underholdning. Om dere booker underholdning så begrens taler og andre innslag så det er tid til å ha det moro
  • Sikt – Sikt i rommet er særdeles viktig. Jeg pleier å si at man bør kunne se meg fra livet og opp. Det går ann å flytte litt på stoler under underholdningen, men er rommet særdeles uoversiktlig, så finn på en annen form for underholdning. Scene bør brukes om man passerer 50-70 gjester. Jeg har egen scene jeg kan medbringe. Ellers er det ofte scener på hoteller og festlokaler som man kan be om.

Julebordsunderholdning. Underholdning til ditt julebord

 

 

Tryllekunstner og mentalist Jonas B
Tryllekunstner og mentalist Jonas B
Jonas B er tryllekunstner og mentalist. Han har vært tryllekunstner siden han var 13. Han er også utdannet telemontør og innehar en Master of science. For øyeblikket jobber han som Lektor på hverdager og underholder i helgene. I 2016 har han satt opp ett nytt julebordshow, som skal løfte julebords-underholdningen til neste nivå.

Comments are closed.