Bryllupsunderholdning

5 morsomme komikere
12/02/2012
Riga 2014
20/02/2014
Vis alle

Bryllupsunderholdning

Underholdning i ditt bryllup, med tryllekunstner JonasB Jonasb.no

De siste årene har jeg fått mange spørsmål om jeg kan stille med bryllupsunderholdning. Jeg har derfor laget ett opplegg som skal passe for underholdning akkurat i brylluper. Jeg kan tilby nærtrylling eller show i plenum.

 

 

Når passer det med  Bryllupsunderholdning:

  • Etter seremonien er det ofte en lang pause der brudeparet skal ta bilder. I denne tiden kan det være egnet med underholdning for gjestene.
  • Ved ankomst til middagslokaler. Det er ikke unormalt at gjestene må vente på brudeparet, og at det er her kan være litt dødtid. Som profesjonell entertainer, vet jeg å bringe folk sammen, og gi de noe å prate om. Dette gjør at personer som kanskje ikke kjenner hverandre kan få en felles “historie” så tidlig som mulig, og har noe å prate om. Er det mange barn til stede, kan det være aktuelt å hyre inn en profesjonell barne-entertainer. Se www.barneshow.no For mer informasjon om barneunderholdning

Når passer det normalt ikke:

Under eller etter bryllupsmiddagen, er programmet stort-sett for trangt, noe som gjør at underholdningen fort kan bli overflødig.

 

Nyttige linker:

Barneunderholdning til bryllup finner du på www.barneshow.no

Bryllupsfotograf  Ingar Sørensen finner du på www.sorensenfoto.noFotograf_ingar_sorensen_bryllupsunderholdning

Tryllekunstner og mentalist Jonas B
Tryllekunstner og mentalist Jonas B
Jonas B er tryllekunstner og mentalist. Han har vært tryllekunstner siden han var 13. Han er også utdannet telemontør og innehar en Master of science. For øyeblikket jobber han som Lektor på hverdager og underholder i helgene. I 2016 har han satt opp ett nytt julebordshow, som skal løfte julebords-underholdningen til neste nivå.

Comments are closed.