Riga 2014

Underholdning i ditt bryllup, med tryllekunstner JonasB Jonasb.no
Bryllupsunderholdning
18/01/2014
Mentalist Jonas Brennsund
Mentalist-konferanse 2014
19/08/2014
Vis alle

Riga 2014

Showlokaler

trylleshowRiga 2014

I forbindelse med en jobb i Riga for Gaming hill har jeg valgt å dele denne opplevelsen med dere.

En av “fordelene” med mitt “tradisjonelle” karrierevalg er de mange timene i transport og på bøttekott/hotellrom/spa avdelinger eller andre egnede eller uegnede venterom. Denne gangen bar turen til Latvia og ett flott spa hotell i Riga. Flyturen ned bød på en smule turbulens og en sen
tomatsuppe levert på nedtur, men ellers kan jeg underskrive på en eksemplarisk leveranse av Ryan Air. God tid på hotellet og en fantastiske middag på det lokale Steak House kalt Steiku Haoss. Første kvelden ble avsluttet på rommet med en bok og noen medbrakte serier.

På slike reiser bruker jeg ofte mye tid på rommet for å forberede hva jeg skal gjøre. Dette kunne selvfølgelig vært gjort på forhånd, men jeg liker muligheten å gjøre de siste forberedelsene, etter jeg har sett showlokaler og  fått en følelse av folkene som skal delta. Søndag hadde jeg fri og fikk testet hotellets fasiliteter. Jeg pratet med mange nye og gamle spennende mennesker. Mye ideer og muligheter ble lagt på bordet, og jeg ser ikke bort i fra at dette kan være starten på noe enda mer spennende.

For de som er mer nysgjerrig på hva dom foregikk denne helgen kan dere lese mer på bloggen til Merethe Krohn

Tryllekunstner og mentalist Jonas B
Tryllekunstner og mentalist Jonas B
Jonas B er tryllekunstner og mentalist. Han har vært tryllekunstner siden han var 13. Han er også utdannet telemontør og innehar en Master of science. For øyeblikket jobber han som Lektor på hverdager og underholder i helgene. I 2016 har han satt opp ett nytt julebordshow, som skal løfte julebords-underholdningen til neste nivå.

Comments are closed.