Mentalist-konferanse 2014

Riga 2014
20/02/2014
Julebordsunderholdning- Underholdning til julebordet
14/10/2014
Vis alle

Mentalist-konferanse 2014

Mentalist Jonas Brennsund

Mentalistkonferanse i Tyskland

I juni i år deltok jeg på Mind-Sumit som er en konferanse for mentalister. For meg var dette en måte å utvikle mitt repertoar for å kunne skape de følelsene jeg ønsker når jeg underholder. Jeg var i Tyskland 1 uke og deltok på mange intime seminarer. De intime seminarene inneholder dagslange workshops med noen av verdens mest anerkjente mentalister.

Mange mentalister

Mentalister kom til Tyskland fra hele Europa, men også endel tilreisende som kom fra andre kontinenter. Det var åpne show som var tilgjengelig for alle som ville og showsalen var stappfull vær eneste kveld. Under ser du ett bilde tatt under showet til Richard Osterlind, som også var en av de jeg var på workshop med  en hel dag.

Lokale for seminarer

Lokale for seminarer

Mentalist Jonas B i Tyskland
Kölnerdome

Köln

Det er ikke alt for mye jeg rekker å få med meg når man er på slike intensive seminarer, men jeg fikk gleden av noen timer i Köln sentrum ca 2 km fra konferansehotellet. Kölnerdomen skal være kirken i verden med størst fasade.  ca. 7 000 m². Det er også fortsatt verdens 3dje høyseste kirke med to 156m høye tårn. Jeg er generelt ikke så opptatt av store bygninger, men denne bygningen var noe av det mektigste jeg har sett.

Mentalist

Mentalist er for mange et ukjent begrep utenom TV-serien The Mentalist. For meg var dette en spennende reise som skapte mye ny inspirasjon til hvordan jeg ønsker å underholde mennesker i fremtiden. Jeg jobber for tiden med ett nytt show, som jeg håper å være ferdig en gang før høsten 2015. Litt over ett år fra nå.

 

 

Tryllekunstner og mentalist Jonas B
Tryllekunstner og mentalist Jonas B
Jonas B er tryllekunstner og mentalist. Han har vært tryllekunstner siden han var 13. Han er også utdannet telemontør og innehar en Master of science. For øyeblikket jobber han som Lektor på hverdager og underholder i helgene. I 2016 har han satt opp ett nytt julebordshow, som skal løfte julebords-underholdningen til neste nivå.

Comments are closed.