Underholdning i Bergen

Julebordsunderholdning- Underholdning til julebordet
14/10/2014
“Post of shame” Samlepost med de viktigste oppdateringen
17/09/2016
Vis alle

Underholdning i Bergen

Jeg er stadig i Bergen for å underholde, og var denne gangen hos en tilbakevendende kunde på Thon hotell Bergen. Dette er ett av de tidligere oppdragene i forbindelse med jul. Første jeg hadde var tirsdag 14.okt i Trondheim.

Jeg opplever at min nye sammensetning av mer “psykiske eksperimenter” faller i god jord hos mine tilskuere . Jeg hadde i dag gleden av å reise hjem sammen med en av mine tilskuere,og har på den måten muligheten til få litt kvalitativ informasjon om hvordan showet mitt blir oppfattet. Men den lille feilmargin at det blir noe filtrert når det blir sagt. Men igjen vil jeg normalt si at de som kommer opp til meg og ønsker å prate, likte hva de så.

Jeg ser framover til å ha mer  underholdning  i Bergen. Det er er fin by og det er enkelt å komme seg fram og tilbake.

Sjekk gjerne hvilken julebordsunderholdning jeg kan tilby dere.

 

 

Magiker Jonas Brennsund har underholdning i bergen

Utenfor Thon Hotel Bergen. Klar for underholdning med mentalist og magiker Jonas Brennsund

Tryllekunstner og mentalist Jonas B
Tryllekunstner og mentalist Jonas B
Jonas B er tryllekunstner og mentalist. Han har vært tryllekunstner siden han var 13. Han er også utdannet telemontør og innehar en Master of science. For øyeblikket jobber han som Lektor på hverdager og underholder i helgene. I 2016 har han satt opp ett nytt julebordshow, som skal løfte julebords-underholdningen til neste nivå.

Comments are closed.