“Post of shame” Samlepost med de viktigste oppdateringen

Underholdning i Bergen
19/10/2014
Underholdning til firmaets Julebord
18/09/2016
Vis alle

“Post of shame” Samlepost med de viktigste oppdateringen

Det er lenge siden jeg har skrevet noe særlig nyheter her inne. Det er ikke fordi jeg ikke har noe nytt å skrive om, men fordi etterslepet har blitt for stort til å ta igjen. Jeg ønsker derfor å lage en post der jeg tar igjen dette etterslepet. Jeg har valgt ut noen hendelser som er spesielt værdt å nevne.

 

Siden forrige post har jeg rukket mye. Disse er spessielt værdt å nevne.

  • Etterutdannet meg til lektor
  • Jeg har spilt inn reklamefilmer for Gjensidige.
  • En av 3 i norge, og en av rundt 30 i verden til å få og ta muligheten til å studere magi ved Dans och Cirkushögskolan i Stockholm.
  • Vært på inspirasjonstur i Europa.

Etterutdanning

Jeg tok etterutdanningen min ved HBV eller det som nå heter Høyskolen i sørøstnorge.Domenetavnet er allerede www.usn.no, så det ligger i kortene at de skal bli universiter. Jeg tok en avgjørelse på at det å ha bare underholdning i mitt liv, ikke var det jeg ville. Jeg ønsket en plass å gå til og møte kollegaer hver eneste dag. Jeg har også trappet opp foredragsvirksomheten min og holder gjevnlig gjesteforelesninger i psykologiklassene. For tiden jobber jeg på Drammen vidregående skole.

Dans och Cirkushögskolan

Miljøet for tryllekunstnere er ikke veldig stort, og det er en fantastisk opplevelse å komme sammen med kollegaer fra hele verden for å jobbe med vår kunstform.
Dette er en av mine største høydepunkter. Det er alså mulighet for å få studiepoeng i magi.

Reklamefilmer for gjensidige

Jeg fikk muligheten til å være med som skuespille og konsulent for en reklamefilm der Gjensidige skulle drive sjult kamera og stjele fra en blogger. Her kan dere se en Post av Ane Gyllstrøm, som var en av de som ble lurt. Jeg hadde med min fetter Niklas Brennsund, som også er stuntmann.

Sommeren 2016

Denne sommeren ble brukt til å pløye gjennom 9 europeiske land. Jeg er ikke spessielt bevandret i Europe, og de aller fleste landene ble besøkt for første gang.
En fantastisk tur som jeg fikk mulighet til å tilbringe mye tid med min samboer.

Julebordssesongen banker på døren

Jeg har bestemt meg for å satse sktra hardt på julebordsunderholdning i år. Derfor vil jeg om noen uker rulle ut en kampanje som er det største jeg noen sinne har gjort. Ønsk meg lykke til. Om du kjenner noen som trenger julebordsunderholdning, så si ifra.Underholdning til ditt julebord finner du her.

Under er noen utvalgte bilder fra europaturen.

Til neste gang.

Tryllekunstner og mentalist Jonas B
Tryllekunstner og mentalist Jonas B
Jonas B er tryllekunstner og mentalist. Han har vært tryllekunstner siden han var 13. Han er også utdannet telemontør og innehar en Master of science. For øyeblikket jobber han som Lektor på hverdager og underholder i helgene. I 2016 har han satt opp ett nytt julebordshow, som skal løfte julebords-underholdningen til neste nivå.

Comments are closed.